Om oss

Din Endring er et kurs-, gruppe- og samtaletilbud beliggende i Sandvika i Bærum. Vi vektlegger å øke kompetansen din om hva som bedrer egen funksjon, og å gi deg en opplevelse av et bedre liv.

Vi vil jobbe med å bedre relasjonen til deg selv og de rundt deg, og bruker i hovedsak kognitiv terapi som metode når vi sammen med deg jobber for å nå dine mål.

Målet vårt er å hjelpe deg å oppnå en ønsket endring i ditt liv.

Ideen om å etablere Din Endring bygger på et ønske om å kunne gjøre en forskjell i enkeltmenneskers liv, og å skape muligheter for mennesker som møter tunge perioder, både som par, familie eller alene. Vi vil at Din Endring skal være et trygt og godt sted å komme til, og at du som vår klient kjenner deg hjemme hos oss. Vi har derfor etablert oss i et mindre bygg der vi lettere kan ivareta ditt behov for diskresjon og fleksibilitet, slik at du kan føle deg ivaretatt fra første stund.

Vi arbeider relasjonsfokusert og evidensbasert, og vet at kvaliteten på Din Endring måles i møtene mellom deg som klient og oss som terapeuter. Her møtes du med respekt og likeverd uansett hvilken situasjon du står i, og vi ønsker at du eller dere skal oppleve at deres unike situasjon og historie er viktig.

Samtidig er vi opptatt av at metodene vi bruker i terapi skal være forankret i god forskning. Vi vil at tilbudet vi leverer skal holde høy faglig kvalitet, og har derfor stort fokus på faglig utvikling for oss som jobber her.

Det skal oppleves trygt og styrkende å komme til oss!

Vi ser frem til å bli kjent med deg!

Våre terapeuter: