Walk-and-talk

Kan utendørs samtale passe for deg?

Walk-and-talk er tilbud om tur og samtale samtidig. Vi møtes ved våre lokaler til avtalt tid, og sammen går vi en runde på 45 eller 60 minutter; alt etter hva du har bestilt.

Walk-and talk passer supert for deg som opplever at frisk luft og bevegelse har en positiv effekt på fokus under samtalen, som utfordres av den tradisjonelle ansikt-til-ansikt dialogformen, eller som grunnet smittevernhensyn bør gjennomføre samtalen utendørs.

Det kan være enklere å sette ord på følelser mens du beveger deg utendørs, og tankene blir ofte klarere. Noen synes walk and talk er litt mindre formelt og skummelt enn å møte til samtale på et kontor. For andre igjen kan en god samtale mens man går/rusler være akkurat det en trenger i en ellers stillesittende hverdag.

Du får frisk luft, gode impulser fra naturen og omgivelsene – òg de anbefalte 30 minuttene om dagen; en super løsning for mange!

Et tilbud for alle.

Walk-and-talk, er ikke bare for de sprekeste. Walk-and-talk kan også bety at vi setter oss ned på en benk i parken

Timene gjennomføres uansett vær og vind, så klær og sko må tilpasses behov. Evt avbestilling/ombestilling må skje senest 48 timer før.